Održane aukcije za 5 ultratraženih knjiga (a nisu Potter i Tolkien)


Čak pet izuzetno traženih knjiga, od kojih su četiri s našeg popisa najtraženijih knjiga u 2021. , pojavile su se ovih dana na aukcijama u Facebook grupi Second Hand Knjižara.

Fantasy uspješnica Ime vjetra, autora Patricka Rothfussa, prodala se u Second Hand Knjižari po cijeni od 390 kn. Riječ je o knjizi koju je doista teško pronaći u oglasnicima.

Magika, autorice Angie Sage, zasigurno je jedna od najspominjanijih knjiga u kontekstu potrage za dovršavanjem kolekcije jer su drugi i treći dio mnogo lakše dobavljivi. No, cijena od 500 kn nije naišla na interesente.

Legendarno izdanje Kingovih Herčeva u Atlantidi, Algoritmove tvrde korice, doseglo je 355 kn.

Tvrdi uvez vrlo tražene knjige Dječak u prugastoj pidžami Johna Boynea postigao je cijenu od 230 kn. Emotivna priča o dječjem prijateljstvu usred ratnih strahota osvojila je svijet, kako na filmu tako i u knjizi. 

Prodavao se i Alkemičar autora Michaela Scotta. Za uživanje u ovoj knjizi morali ste ponuditi minimalno 300 kn. Nažalost, nisam vidio je li knjiga prodana i po kojoj cijeni. No, nedavno je na aukciji u istoj grupi prodana za 260 kn.